Sajgonki warzywne z sosem słodko – kwaśnym | 32 szt. |
Sataje z krewetką z dodatkiem kolendry i słodkiej papryki | 8 szt. |
Mini tortilla z wołowiną i warzywami | 8 szt. |
Chrupiący boczek ze śliwką | 16 szt. |
Pulled pork w bułce bao | 4 szt. |
Filet z tuńczyka na musie z buraka i fety z sezamem | 12 szt. |
Catering

Jakość, kreatywność i elastyczność w połączeniu z przyjazną i profesjonalną obsługą to tajemnica naszego cateringu.
Istnieje możliwość skomponowania własnego zestawu cateringowego.
Finger food

4 osoby / 400 zł
6 osób / 600 zł
Sajgonki warzywne z sosem słodko – kwaśnym | 48 szt. |
Krewetka w tempurze z sosem mango- jalapeno | 8 szt. |
Guacamole z anchois i concase pomidorowym | 8 szt. |
Boczek ze śliwką | 24 szt. |
Krewetki zawijane w masie semolinowej z sosem tonkatsu | 10 szt. |
Mini porcje śledzia maślanego na sałatce ziemniaczanej | 12 szt. |
Tapas z chorizo | 6 szt. |
Sałatka z wędzoną piersią kaczki | 230g/ tj.1p |
Mini tortilla z wołowiną i warzywami | 12 szt. |
10 osób / 1200 zł
Sajgonki warzywne z sosem słodko – kwaśnym | 60 szt. |
Sataje z krewetką z dodatkiem kolendry i słodkiej papryki | 16 szt. |
Pulled pork w bułce bao | 8 szt. |
Mini tortilla z wołowiną i warzywami | 16 szt. |
Sałatka z krewetkami, pomidorem, oliwkami i cukinią | 2 porcje. |
Skrzydełka w panierce w sosie BBQ i sezamie | 32 szt. |
Rocher z gęsi na musie borowikowym | 8 szt. |
Tapas z szynką parmeńską, tapas z chorizo | 16 szt. |
Krewetka w tempurze z sosem mango- jalapeno | 12 szt. |
Mini Philicheesesteak | 8 szt. |
Guacamole z anchois i concase z pomidorów | 6 szt. |
Filet z tuńczyka na musie z buraka i fety z sezamem | 12 szt. |
*forma realizacja – odbiór osobisty
*zamówienia pod nr telefonu: 85 74 96 159